Maria Carey jättää American Idolin – Nicki Minajin kettuilu oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey on ollut viime aikoina tuttu näky esiintymislavojen ja musiikkivideoiden lisäksi myös American Idol -sarjan tuomaristossa. Laulajatar on suunnitellut tuomaroinnin lopettamista, sillä hän on kovin kyllästynyt työkaverinsa kettuiluun.

43-vuotias Maria Carey on Fox Newsin mukaan lopen väsynyt hänen ja toisen Idol-tuomarin, Nicki Minajin, välillä tapahtuvaan sanaharkkaan. Minajin lisäksi laulajatarella on tulehtuneet välit myös ohjelman tuottajien kanssa, joten popdiivaa ei todennäköisesti tulla jatkossa näkemään laulukilpailun tuomaristossa.

Uutisoimme äskettäin, että American Idol on myös kokenut katsojakadon tällä kaudella. Parhaimpina aikoina laulukilpailua seurasi keskimäärin 30 miljoonaa amerikkalaista per jakso, mutta nyt lukema on pudonnut liki kolmannekseen, eli 11,48 miljoonaan katsojaan. Nicki Minajin, Mariah Careyn, Keith Urbanin ja Randy Jacksonin tuomaroima tuotantokausi onkin ollut historian vähiten seuratuin.