Miehen aivoissa oli vuotava reikä – luuli flunssaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin otsikoihin päätyy tarinoita, joissa henkilöt menevät pienen vaivan takia lääkäriin ja saavatkin yllättävää tietoa sairaanhoidon ammattilaisilta. Nyt yhdysvaltalainen Joe Nagy koki elämänsä järkytyksen mentyään flunssan takia lääkäriin.

Lähes puolitoista vuotta vuotanut nenä osoittautui nimittäin aivoissa olevaksi reiäksi, josta vuoti ulos miehen aivonesteitä. Phoenixiläisten lääkärien paljastus hämmästytti Nagya, ja hän joutui kohtaamaan tapauksen ansiosta kuolemanpelkonsa.

Mies suuntasi äskettäin leikkaukseen, jotta päässä oleva reikä voitaisiin tukkia. Operaation jälkeen hänen elämänsä muuttui jälleen normaaliksi.

– Odotin vain valuvaa räkää, olin niin tottunut siihen joka päivä. Minulla oli nenäliina kädessä, ja mitään ei tapahtunut. Se ei koskaan tule enää takaisin, kertoi Joe Nagy Daily Mirror -lehdelle.