Näin näyttävästi supermalli kiinteytti vartaloaan – ja tässä lopputulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Bar Refaeli listattiin viime vuonna Maxim-lehden kuumimpien tähtien listan ykköseksi. Tänä vuonna hän joutui luovuttamaan tittelin itseään nuoremmalle Miley Cyrusille. Kruunun menettäminen ei näytä mallikaunotarta haittaavan.

Barin aika menee nimittäin kuvasta päätellen treenaamisen parissa. Neitokainen vietti aikaansa yksityisellä kiinteytystunnilla ja julkaisi tilanteesta otoksen Twitter-palvelussa. Kuvassa Refaelin yllä on pieni urheilutoppi ja piukat jumppahousut.

– Paras tapa aloittaa, kirjoitti Bar kuvan oheen.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty sittemmin myös koripallotähti Omri Casspiin. Neito tunnetaan parhaiten Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä.