Wow, Britney Spears on taas bikinikissa – upea kansikuva julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears nimettiin äskettäin maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana huimat 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa.

Taannoin Britneyn kerrottiin levyttäneen uuden kappaleen Smurffit -elokuvan jatko-osaa varten. Takavuosina seksisymbolina pidetty Britney Spears on ollut viime aikoina hieman harvinaisempi näky lehtien kansikuvissa.

britneyspears08052013

Nyt tähti kuitenkin poseeraa erityisesti kuntoiluun liittyviin aiheisiin keskittyvän Shape-lehden kesäkuun numerossa. Ruskettuneella 31-vuotiaalla laulajattarella on yllään valkoiset bikinit.

Poptähti Britney Spears on nähty viime kuukausien aikana tiiviisti otsikoissa Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaripestinsä ja kihlautumisensa päättymisen merkeissä. Neitokaisen myös kerrotaan jättäneen päihdevuodet historiaan.