Audrina Patridge kutsui paparazzit rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista realitysarjoista tuttu Audrina Patridge ei ole enää viime aikoina paistatellut otsikoissa töidensä merkeissä, sillä hän on joutunut raivaamaan tietään julkisuuteen muiden keinojen avulla.

Kerroimme äskettäin, että Audrina on parhaillaan lomailemassa yhdessä poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa Tahitin luksusrannoilla. Nyt neitokainen on mitä ilmeisimmin kutsunut itse paparazzit paikalle ja poseerannut heille auliisti imelissä hempeissä kuvissa yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Paparazzien kutsuminen paikalle ei toki ole harvinaista, sillä sitä ovat lehtitietojen mukaan tehneet myös muun muassa Britney Spears, Paris Hilton ja Kim Kardashian.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.