Kohukirja: Johanna Tukiainen aiheutti useille hengenvaaran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Metropoli-kaupunkilehti on saanut käsiinsä kohublondi Johanna Tukiaisen elämästä kertovan paljastuskirjan, joka julkaistaan vasta myöhemmin. Nyt Metropoli raportoi, että kirjassa on mukana uusia paljastuksia.

Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa -niminen kirja paljastaa uusia tapahtumia, joista ei ole aiemmin julkisuudessa tiedetty. Alla Metropolin julkaisema ote kirjasta, jossa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.

– Kun päästiin maantielle, Johanna tarjosi kanssamatkustajille sadan kilometrin tuntivauhdissa jännitystä hyökkäämällä takapenkiltä Arton kurkkuun kiinni. Ex-keikkamyyjä tarttui Johannaan kiinni ja repi tämän kuristusotetta irti. Arto pysäytti auton tiensivuun. Johanna oli sitä mieltä, että Artohan ansaitsi sen, Koko kansan Johanna -kirjassa paljastetaan.