Kate Moss riisui kaiken – mainostaa täysin alastomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss tunnetaan useiden ikonisten poseeraustensa lisäksi villistä elämäntyylistään. Naisella tiedetään olevan suuria ongelmia alkoholin kanssa, mutta tästä huolimatta mallinaisen uutisoitiin taannoin rakentaneen kotiinsa peräti 60.000 euron luksusbaarin.

Nyt 39-vuotias malli on kiinnitetty itseruskettavia voiteita valmistavan St. Tropez -yhtiön uudeksi mainoskasvoksi. Kate Moss nähdään yhtiön tuoreissa mainoskuvissa. Yhdessä kuvista hän makaa ilkosillaan uima-altaan reunalla, esitellen pronssista ihoaan. Toisessa huippumallin yllä on puolestaan valkoinen uimapuku.

Kuva: St. Tropez
Kuva: St. Tropez
Kuva: St. Tropez
Kuva: St. Tropez

Runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu Katherine ”Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni, jonka oletetaan olevan tällä hetkellä kuivilla päihteistä. Hänen uransa alkoi 14-vuotiaana vuonna 1988. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin The Kills -yhtyeen rokkari Jamie Hincen kanssa.