Jättifloppi! Kiefer Sutherlandin TV-sarjalle karu loppu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiefer Sutherlandin ja hänen esittämänsä Jack Bauer -hahmon faneja odotti alkuvuodesta suru-uutinen, kun suunnitelmat 24-televisiosarjan elokuvaversiosta kuopattiin. Ohjaaja Antoine Fuquan mukaan elokuvaa tullaan tuskin koskaan näkemään.

Näyttelijän faneille on nyt jälleen tiedossa murheellisia uutisia, sillä myös Kiefer Sutherlandin uusi Touch-televisiosarja on päätetty lopettaa jo kahden tuotantokauden jälkeen.

Sarjan katsojaluvut laskivat dramaattisesti sen esityspäivän siirryttyä perjantaille. Huffington Post -verkkosivuston mukaan Touchin ensimmäinen jakso keräsi 12 miljoonaa katsojaa, kun taannoinen toisen kauden jakso keräsi vain hieman yli 2 miljoonaa. Pudotus on siis ollut poikkeuksellisen raju.

Yliluonnollisia aiheita käsitellyt sarja kertoi Sutherlandin näyttelemästä Martin Bohm -nimisestä entisestä toimittajasta, joka jää leskeksi WTC-iskujen myötä. Bohmin Jake-pojalla on erityinen kyky ennustaa tulevia tapahtumia. Sarja keskittyy seuraamaan isän ja hänen poikansa kohtaloita, joilla on maailmaa mullistava merkitys.