Lindsay Lohan haluaa adoptoida lapsen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian kuuluisalle Betty Ford Center -klinikalle äskettäin vieroitushoitoon 90 päiväksi kirjautunut Lindsay Lohan valitti äskettäin hoidon olevan hänen kohdallaan täysin turhaa. Nyt nainen haaveilee kuitenkin ensimmäisen lapsensa adoptoimisesta.

Lindsay Lohan määrättiin vieroitushoitoon viimeisimpien sekoilujensa ansiosta. Silti nainen haaveilee normaalista perhe-elämästä, johon kuuluvat myös aviomies ja lapsi. Event-lehdelle haastattelun klinikalta käsin antanut Lohan unelmoi, että hän tahtoisi adoptoida pian ensimmäisen lapsensa, jonka jälkeen hän olisi valmis tekemään myös omia lapsia ”kaksi tai neljä”.

Näyttelijätär toivoo hoitojakson muuttavan ihmisten mielipiteitä häntä kohtaan, kun he näkevät hänen pystyvän siihen. Naisen mielestä kannattampaa hänen kohdalla olisi kuitenkin tavallisten rutiinien rikkominen siten, että hänet lähetettäisiin esimerkiksi ulkomaille lasten pariin työskentelemään. Monet voivat olla asiasta eri mieltä, sillä Lohan on saanut oikeudessa useita vankeustuomioita.