Rita Ora otti tatuoinnin – antoi samalla mitalla takaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora on noussut muutamien vuosien aikana yhdeksi musiikkimaailman kuumimmista nousevista nimistä. Rihannaan verrattu laulajatar vierailee Snoop Doggin uuden Reincarnated -levyn kappaleessa Torn Apart.

Nyt 22-vuotias laulajatar on esitellyt Instagram-kuvablogissa uutta tatuointiaan, niskaan tehtyä kyyhkyä. Kuvan Rita Oralle teki newyorkilainen tatuointitaitelija Bang Bang. Erikoisuutena tähti ei tyytynyt vain olemaan neulan alla, vaan tarttui itsekin tatuointikoneeseen ja teki tatuoijalle itse pienen kyyhkytatuoinnin.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Daily Mail -lehden mukaan kyseessä on Bang Bangin yleinen käytäntö, sillä myös esimerkiksi Rihanna, Justin Bieber ja Chris Brown ovat toimineet samoin miehen tehtyä ensin heille tatuointeja. Rita Ora julkisti Instagramissa liudan kuvia koko vierailustaan tatuointiliikkeessä.

Rita Ora kiinnitettiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille noin viisi vuotta sitten, kun hän oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta sittemmin julkisuuteen tuli väitteitä parin seksisuhteesta.