Transformers-hottiksen paidasta näkyi läpi – ja se huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan malliuran lisäksi myös Transformers-elokuvan naispääosasta sekä Jason Stathamin tyttöystävänä. Rosie viettää nykyisin runsaasti aikaa liikunnan parissa, ja se näkyy hänen upeasta ulkomuodostaan.

Nyt Rosie kuvattiin kuitenkin pitkästä aikaa juhlimassa, kun hän osallistui New Yorkissa järjestettyyn MET Gala -tapahtuman jatkobileisiin. Neitokaisen asuvalinta oli näyttävä, sillä sen etumus koostui läpinäkyvästä materiaalista.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.