Noloa! Kanye West käveli päin tolppaa – raivostui kuvaajille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen supertähti Kanye West on luonut uraa niin räppärinä ja musiikkimogulina kuin muotisuunnittelijanakin. Muusikko on ollut viime aikoina runsaasti esillä perheenlisäyksen vuoksi, sillä hänen tyttöystävänsä Kim Kardashian on raskaana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kanye Westillä on ollut melko epäonninen päivä. Miehen perjantai ei nimittäin sujunut ihan suunnitelmien mukaan, kun hän löi ensin päänsä metallitolppaan kävellessään Kimin kanssa Los Angelesissa. Viihdesivusto TMZ:n kuvaamalla videolla näkyy, kuinka törmäyksen jälkeen muusikko alkoi huutamaan paikalla olleille kuvaajille, jotta nämä lopettaisivat kuvien ottamisen.

Kimin lohduttama West ei kuitenkaan saanut kerralla kaikkia agressioita elimistöstään. Radar Online -sivusto uutisoikin, kuinka episodin jälkeen realitykaunottaren kanssa ravintolaan suunnannut muusikko palasi vielä kerran ulos huutamaan paparazzeille. Raivottuaan vielä toisen kerran hävyttömyyksiä rap-artisti palasi vihdoin lopullisesti ravintolaan rauhoittumaan.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.