Kardashianit olivat liian kännissä kuvauksiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kardashianien julkkisperheen kaunotar Khloe poseerasi vastikään Cosmopolitan-lehden kannessa. 28-vuotias brunette kertoi olevansa terveemmässä kunnossa kuin aiemmin. Hän myös pitää itseään kauniimpana runsasmuotoisena.

Nyt realitykaunotar on viettänyt äitinsä Kris Jennerin kanssa lievästi kosteahkon illan. Viihdesivusto TMZ nimittäin uutisoi, kuinka kaksikko nautti losangelesilaisessa ravintolassa illallista margaritojen kanssa. Tämän jälkeen äidin ja tyttären oli tarkoitus kuvata Keeping Up With the Kardashians -realityohjelmaansa The Abbey -baarissa, mutta toisin kävi.

Khloe ja Kris tulivat nimittäin, ehkä ihan viisaastikin, siihen tulokseen, että he olivat liian humalassa kuvatakseen sarjaa. Jo The Abbeyn eteen ehtinyt parivaljakko päättikin sen sijaan jatkaa juhliaan raskaana olevan Kim Kardashianin luona. Realitytähtien oharit eivät kuitenkaan olleet julkkiksien suosiman baarin johtohenkilökunnan mieleen. Neitokaisille oli nimittäin jo varattu oma, yksityinen alue suositusta illanviettopaikasta.

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.