Uskomatonta tasapainottelua – tätä temppua ei krapulassa tehdä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sirkuksissa pääsee näkemään uskomatonta tarkkuutta ja tasapainoaistia vaativia temppuja, joissa sirkustaiteilija esimerkiksi pyörittelee lautasia pitkien tikkujen nokassa tai rakentaa särkyvistä shamppanjalaseista huojuvan korkean tornin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miyoko Shida Rigolo on nainen, joka tasapainottelee yhden valkoisen sulan ja kymmenien keppien avulla. Naisen vakaat kädet kannattelevat kerrallaan montaa puuseivästä ilman, että ne putoisivat maahan.

Hänen uskomattomia suorituksiaan on julkaistu myös internetissä videoina, ja ne kielivät naisen mahtavasta keskittymiskyvystä. Hän myös osallistui taannoin espanjalaiseen Tu si que vales -televisio-ohjelmaan.

Tärisevät kädet olisivat varmasti tämän naisesiintyjän pahin painajainen, sillä hän esittää uskomattoman esityksensä upeasti televisio-ohjelmassa yli kymmenellä puuseipäällä tasapainotellen. Lopuksi hän kannattelee koko rykelmää päänsä päällä, ennen kuin siirtää kasan lattialla seisovan kepin varaan.