Tällainen patti Kanye Westin päähän tuli törmäyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka hiphop-tähti Kanye West törmäili paparazzien ristitulessa, kun hän käveli huomaamattaan kovalla nopeudella pää edellä päin tolppaa. Räppäri raivostui välittömästi kuvaajille, vaikka hänellä oli mukanaan raskaana oleva Kim Kardashian.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kanye West on kuvattu myös hieman törmäilynsä jälkeen, ja kuvien perusteella otsaan osunut isku oli varsin voimakas. Päässä näkyy nimittäin aikamoinen patti, jota räppäri yritti kovasti piilotella huppunsa alle, mitta turhaan.

20130511-230113.jpgKuva: Splash

20130511-230120.jpgKuva: Splash

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.