Koulukiusaajat hakkasivat pojan – narauttivat itsensä poliisille

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Videosivusto YouTubeen ladataan päivittäin lukemattomia uusia videoita, jotka leviävät verkossa usein nopeasti sosiaalisen median avulla. Nyt eräät amerikkalaisnuorukaiset varmasti katuvat tuoretta YouTube-videotaan, sillä se on vienyt heidät suoraan putkaan.

Pennsylvanialaisnuorukaiset Jordan Morales, Clayton Newman, Citerrah Gomillon, Edward Stanley ja Omar Davis nimittäin julkaisivat videon, jossa he pahoinpitelevät koulutoverinsa koulunsa kirjastossa. 16 – 18 -vuotiaat koululaiset muun muassa löivät uhriaan tuolilla ja potkivat häntä, Delco Times -lehti uutisoi. Edward Stanley kuvasi pahoinpitelyn matkapuhelimellaan ja latasi sen YouTubeen.

Nuorukaisten hölmöily kostautuikin nopeasti, kun poliisi pidätti heidät muun muassa pahoinpitelystä, ryöstöstä ja vaaralliseen esineen hallussapidosta epäiltyinä. Rikollisten toilailut tulivat poliisin tietoon, kun samaa koulua käyvä oppilas raportoi poliisille nähtyään koulussaan kuvatun pahoinpitelyvideon. Poikajoukon uhriksi joutunut oppilas sai tappelun seurauksena neljä tikkiä päähänsä.