Nicole Richie haarmaantui – uskomaton tyylinvaihdos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli tunnetuksi realitytähtenä Paris Hiltonin kanssa tekemästään Leidit landella -ohjelmasta. Sittemmin poptähti Lionel Richien tytär on saanut kaksi lasta ja keskittynyt pääasiassa perhe-elämään. Nainen paljasti nyt uutukaisen lookinsa julkkisgaalassa vieraillessaan.

New Yorkin Metropolitan Museum of Art järjestää vuosittain Costume Institute Gala -nimisen tapahtuman, jonne maailman tähtitaivaan kerma saapuu näyttävissä ja vuosittain vaihtuvaan teemaan sopivissa asuissa. Tänä vuonna tapahtuman teemana oli punk. Nicole Richie näyttäytyi juhlassa huikean hopeanharmaassa hiustyylissä, ja häntä oli vaikea tunnistaa samaksi naiseksi. Nicole saapui gaalaan ystävänsä käsipuolessa.

20130511-235607.jpg

20130511-235613.jpg

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.