Maailman paras hyppynarumestari – tähän eivät muut kykene

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Moni muistaa lapsuudesta välituntien hyppynaruleikit, joissa joskus hypittiin jopa kahdella narulla. Yksin toteutetussa naruhyppelyssä pystyi kokeilemaan sekä takaperinhyppyjä että ristihyppyjä. Joskus naru pyrittiin pyörittämään yhden hypyn aikana kaksi kertaa hyppääjän ympäri.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Adrienn Banhegyi on nainen, joka teki lapsuuden leikkikalusta, eli hyppynarusta itselleen ammattivälineen. Nainen pomppii tätä nykyä Cirque de Soleilin leivissä ja pitää kahta hyppynarulla hyppimisen maailman ennätystä itsellään.

YouTubeen on julkaistu video, jossa Adrienn näyttää internetin käyttäjille mallia hyppynarulla pomppimisen eri tekniikoista ja variaatioista. Nainen hyppii takamuksellaan, päkiöillään ja kantapäillään uskomattoman nopeasti kikkaillen. Video on saavuttanut lyhyessä ajassa miljoonayleisön.