NASA:n astronautti esitti klassikkohitin avaruudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA:n sanansaattajana tunnettu kanadalainen astronautti Chris Hadfield on paljastanut ihmisille mitä mielenkiintoisimpia uutisia ja asioita avaruudesta. Hän lähettää jälleen videotervehdyksensä maapallolle, tosin tällä kertaa laulaen ja kitaraa soittaen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

ISS-avaruusasemalta tuoreen videon julkaissut Hadfield nauhoitti avaruudessa oman versionsa David Bowien legendaarisesta Space Oddity -kappaleesta. Kyseessä on alun perin vuonna 1969 julkaistu single, josta muodostui Bowien ensimmäinen hittikappale. Laulu kertoo ikuisesti maailmakaikkeudessa harhailevasta Majuri-Tomista. Bowien tiedetään harrastaneen taannoin ufojen etsimistä.

Video on koskettava versio alkuperäisestä kappaleesta, ja astronautti soittaa ja laulaa siinä itse. Chris Hadfieldin avaruusvideot ovat saavuttaneet maan kansalaisten keskuudessa nopeasti suuren suosion. Mies on videoissaan muun muassa paljastanut, miten avaruudessa pestään hampaita, nukutaan tai itketään.