Nainen haluaa maailman lihavimmaksi

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Monet neitokaiset pyrkivät varsinkin kesän korvilla trimmaamaan viimeiset liikakilot kadoksiin upeiden bikiniasujen takia. 23-vuotias losangelesilainen fetissimalli Tammy Jung on siitä harvinainen tapaus, että hän pyrkii sen sijaan lihottamaan itseään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen haluaa tulla niin lihavaksi kuin vain on mahdollista. Ennestään 105-kiloinen Tammy aikoo lihoa vielä lähes sata kiloa. Hän tekee sen eteen kovasti töitä ja pakottaa itsensä syömään päivittäin roskaruokaa kerätäkseen itselleen lisää massaa. Nyt YouTube on asettanut videolle ikärajan ja ilmoittaa, että ”Video ei ehkä sovi kaikille katsojille”.

Tammyn ruokavalioon kuuluu 5.000 kilokalorin edestä vohveleita, kermaista juustoa, pekonia ja McDonald’s-hampurilaisia. Poikaystävän syöttämän Tammyn unelma on tulla Internetin seksisymboliksi miehille, jotka pitävät suurikokoisista naisista. Jungilla on oma sexysignaturebbw-sivustonsa, jossa hän tarjoaa itsestään bikinikuvia sievoiseen katseluhintaan.

– Punnitsen itseni joka päivä, jotta näkisin, miten paljon minun pitää syödä päivän mittaan, kertoo Tammy Jung Big Women Funnel Feeder -ohjelman videolla.