Nirvana-leski Courtney Love palaa esiintymislavoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin, kuinka viihdemaailmassa kohistiin Nirvanan paluuväitteistä. Nyt comebackia suunnittelee myös Kurt Cobainin hetken hiljaiseloa pitänyt leskivaimo Courtney Love, joka tunnetaan intiimipaikat paljastavista lavaesiintymisistään.

Courtney Love yllätti vuosi sitten noustuaan hetkellisesti takaisin lavoille yhdessä Hole-yhtyeensä kanssa. Nyt homssuisesta rokkarityylistään tunnettu nainen on paljastanut Pitchforkin mukaan tekevänsä pienen Yhdysvaltojen itärannikkoa kiertävän musiikkiturneen sooloartistina. Kiertueella on osittain mukana myös Liza Thornin tähdittämä Starred-yhtye, tosin vielä ei tiedetä ketä muusikoita Loven kokoonpanossa nähdään.

Courtney Love on perustanut kaksi muutakin bändiä ennen tunnetuinta Hole-yhtyettään. Ensimmäisten kokoonpanojen musiikilliset urat päättyivät tosin erimielisyyksien johdosta jo ennen varsinaisia levytyksiä. Cobainin ja Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä. Taannoin Courtney Love väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Myöhemmin hänen väitettiin toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.