Euroviisujen avajaiset kuvakoosteena – mukana Krista ja 2,43-metrinen jättiläismies

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana vietettiin Malmön Oopperatalolla virallisia viisuviikon avajaisia. Stara oli mukana aistimassa tunnelmia ja välittämässä niitä Suomeen muun muassa kuvien muodossa. Juhlien Punaisella matolla nähtiin pukuloistetta, mutta myös erikoisempia viritelmiä.

Bulgarian Elitsa ja Stoyan poseerasivat suurten höyhennaamioiden kanssa, ja ne tuottivat ajoittain hankaluuksia etenkin yhtyeen sirolle naislaulajalle Elitsalle. Ukrainan edustajan Zlata Ognevichin mukana punaista mattoa pitkin asteli 2,42 metrinen oikea jättiläinen, Igor Vovkovynski, joka on mukana myös Zlatan Gravity -kappaleen esiintymisessä.

Punaisen maton huomiota herättävin ja häikäisevin ilmestys oli kuitenkin eittämättä Suomen Krista Siegfrids taustajoukkoineen. Krista kantoi tyylillä tähän astisista häämekoistaan muhkeinta ja viettikin aikaa punaisella matolla enemmän kuin yhdenkään muun maan edustaja.

Yksi oli kuitenkin joukosta poissa. Paikalle odotettiin kaikkien maiden edustajia, mutta Alankomaiden edustaja, ennakkosuosikki Anouk oli päättänyt jättäytyä juhlahumusta. Anouk on muutenkin pitänyt matalaa profiilia viisunsa promoamisen suhteen ja todennut pysyvänsä pois kissanristiäisistä ja keskittyvänsä esitykseensä. Onko kyseessä varman päälle pelaaminen vai onko Anouk turhankin luottavainen menestyksensä suhteen menneisyytensä varjolla, mene ja tiedä.

Jesse ThulinMalmö