Lana Del Rey alkoholiongelmastaan: ”Tämä saa haluamaan juomista”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen laulajakaunotar Lana Del Rey nousi taannoin kuuluisuuteen Born to Die -hittialbumillaan. Indie pop -musiikkia esittävä tähti tunnetaan parhaiten muun muassa Carmen, Born to Die ja Blue Jeans -kappaleistaan.

Laulajakaunotar on aiemmin paljastanut olleensa jo kahdeksan vuotta selvänä nuoruusvuosien alkoholiongelman jälkeen. Alkoholi houkuttelee kuitenkin edelleen 27-vuotiasta menestyslaulajaa. Tuoreessa Fashion-lehden haastattelussa Lana Del Rey, oikealta nimeltään Elizabeth Woolridge Grant, paljastaa mikä saa hänen raittiutensa rakoilemaan.

– Koen työni tärkeänä, mutten aina koe, että minua kunnioitetaan siitä. Koen, että ihmiset eivät pidä musiikistani, eivätkä ne kymmenen vuotta, jotka käytin sen tekemiseen, olleet hyvin käytettyjä. Se saa minut haluamaan alkaa taas juoda, Lana Del Rey selittää.

Laulajatar myöntää, että muilta muusikoilta saatu kunnioitus ja kehut ovat tarpeellisia. Lana Del Rey on ollut viime aikoina huimassa nousukiidossa The Great Gatsby -uutuuselokuvassa kuultavan Young And Beautiful -kappaleensa johdosta. Osa onkin jo uumoillut kaunottaren saavan kappaleesta ensi vuoden Oscareissa parhaan kappaleen ehdokkuuden.

New Yorkissa asuva Lana Del Rey on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä ja Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffeltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin taannoin BRIT Awards -gaalassa kansainvälisen läpimurtonsa ansiosta.