Prinssi Harry lipsautti uuden kuninkaallisen sukupuolen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian kuninkaallinen perhe sai pari vuotta sitten nauttia todellisista superjuhlista, kun prinssi William avioitui pitkäaikaisen kihlattunsa Kate Middletonin kanssa. He odottavat ensimmäistä lastaan ja uuden kuninkaallisen on määrä syntyä tämän vuoden heinäkuussa.

Nyt Williamin pikkuveljen prinssi Harryn kerrotaan lipsauttaneen tuttavilleen, että uusi kuninkaallinen olisi poika. Harry sanoi Sunday People -sanomalehdelle asiasta kertoneelle lähteelle, että Harry on innoissaan kun Kate synnyttää hänen ensimmäisen veljenpoikansa. Myös Katen kerrotaan aina tahtoneen poikalasta.

Pariskunta pohtii parhaillaan vauvan nimeä, eivätkä ole paljastaneet sitä vielä kenellekään. Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä.