Bikinikuvat toivat opettajalle potkut – osoittautui onnenpotkuksi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin eräästä floridalaisesta opettajasta, joka erotettiin työtehtävästään, koska hän poseerasi rohkeissa bikinikuvissa. 26-vuotias Olivia Sprauer kertoo nyt Huffington Post -lehdelle, että yllättävä tempaus osoittautui lopulta hänen elämänsä parhaimmaksi asiaksi.

Naista ovat nimittäin lähestyneet eri tahot, jotka haluavat muodokkaan kaunottaren poseeraamaan kuviinsa. Oliviasta ovat kiinnostuneita alusvaatefirmat, messujärjestäjät ja muun muassa Hustler-miestenlehti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Tämä hämmästyttää minua. En olisi ikinä uskonut, että jutusta tulisi niin iso. Joku lähetti minulle itsestäni kirjoitetun tarinan Kreikasta. Se on outoa, kertoi Olivia lehdelle.

Victoria James -nimellä poseeraava nainen aikoo rahastaa menestyksellään ja kertoo entisten oppilaidensa kannustavan häntä uudella uralla. Ex-opettaja lanseeraa omat nettisivut. Hänen päivänsä menevät nykyään mallikeikoilla.

Vielä Sprauer ei aio lähteä poseeraamaan pornolehteen, vaan hän suunnittelee kieltäytyvänsä Hustler-julkaisun tarjouksesta. Hän kuitenkin myöntää tehneensä enemmän alastonkuvauksia opettajan työn lopettamisen jälkeen. Neito haaveilee Playboy-lehdessä poseeraamisesta.