Kuollut mies heräsi omissa hautajaisissaan: ”En voinut uskoa silmiäni”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aina ihmisen poismenoa ei voi arvata edes siitä, että hän lopettaa hengittämisen. Sen verran usein kuulee nykyään tositarinoita kuolleista heränneistä ihmisistä. Nyt uusin uutinen tulee Zimbabwen suunnalta, jossa surijat saivat elämänsä yllätyksen hautajaisissa.

Kunniavieras, eli ruumis, nousi nimittäin yllättäen istumaan arkussaan kesken seremonian. 34-vuotias Brighton Dama Zanthe ei ollutkaan kuollut, kuten monet luulivat.

– Ensiksi pystyin huomaamaan, miten Zanthen jalat liikkuivat. Olin jonottamassa katsomaan hänen ruumistaan. En voinut uskoa silmiäni, mutta tajusin, että hän todella liikkui, kertoi Zanthen työntekijä Herald-lehdelle.

Kuolleista herännyt mies vietiin ihmetapauksen jälkeen sairaalaan, jossa häntä hoidettiin pari päivää. Tämän jälkeen hän pääsi jo kotiinsa tavallisen elämän pariin.