Miljoonäriäidit palkkaavat vammaisia mukaansa – päästäkseen jonojen ohi!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Sanalasku voidaan ainakin New Yorkin Manhattanilla asuvien miljonääriäitien mukaan muuttaa muotoon: ”Rahalla saa ja vammaisten avulla pääsee”, sillä nyt on paljastunut äitien röyhkeät tavat päästä jonojen ohi.

New York Post julkaisi hiljattain uutisen manhattanilaisten äitien keinoista saada lapsensa esimerkiksi huvipuistojen useita tunteja kestävien jonojen ohi. Miljonääriäidit palkkaavat nimittäin liikuntavammaisia ihmisiä esittämään heidän perheenjäseniään, jotta koko pesue pääsisi heidän avullaan suoraan huvipuistolaitteisiin.

Niin sanotut mustan pörssin liikuntavammaiset maksavat vuokrattuna 130 dollaria tunnilta, eli noin sata euroa. Koko päivän pituisesta mukanaolosta joutuu artikkelin mukaan pulittamaan noin 800 euroa.