Naya Rivera on näyttävä ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistelevä Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Yksi tähdistä on kuvankaunis brunette Naya Rivera, joka alkaa olla televisioruudun lisäksi tuttu näky myös lehtien sivuilta.

Nyt Naya Rivera on bongattu lomailemassa Havaijilla poikaystävänsä, räppäri Big Seanin kanssa. Kuten useat aurinkoisella saaristolla lomailevat, myös leopardikuvioisiin, niukkoihin bikineihin sonnustautunut 26-vuotias tähti nähtiin kokeilemassa lailelautailua merellä.

Naya Rivera on asunut syntymästään saakka Los Angelesissa. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa jo vauvana esiintymällä Kmart-kauppaketjun mainoksissa. Neljän vuoden ikäisenä Naya kiinnitettiin jo ensimmäiseen rooliinsa Eddie Murphyn tuottamaan sketsisarjaan The Royal Family. Ennen kuuluisuuttaan Naya työskenteli muun muuassa puhelinmyyjänä ja lastenvahtina.