Muistatko O.J. Simpsonin? Tältä hän näyttää 33 vuoden tuomiota kärsiessään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilu- ja elokuvatähti O.J. Simpson selvisi aikoinaan kuin koira veräjästä kahdesta murhasyytteestä, mutta sittemmin hänet passitettiin aseellisesta ryöstöstä kiven sisään 33 vuodeksi aikaa. Julkkisrikollinen on istunut jo vuosia Las Vegasissa sijaitsevassa Lovelock-vankilassa.

Nyt O.J. Simpson on kuvattu pitkästä aikaa, kun mies asteli oikeussaliin tarkoituksenaan kumota yli kolmen vuosikymmenen pituinen vankilatuomionsa. Ehdonalaiseen hän voi nykyisellään päästä aikaisintaan vuonna 2017. Eilen Simpson ilmestyi oikeuden istuntoon sinisessä asussa ja selvästi aikaisempaa pyöreämmässä kunnossa. Ruokaa vankilassa on siis tarjottu riittämiin.

Taannoin O.J. Simpson lähti rahastamaan murhatapauksella, joka teki hänestä aikoinaan koko maailman tunteman syntipukin. O.J. Simpsonia epäiltiin 1990-luvulla ex-vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja tämän miesystävän Ronald Lyle Goldmanin murhista. Simpsonin väitetään säilyttäneen murha-aseen pahan päivän varalle, ja hänen väitetään aikovan myydä kyseisen veitsen keräilijälle viiden miljoonan dollarin hintaan. Poliisitutkimuksissa murha-asetta ei koskaan löytynyt.