Krista Siegfrids hurmasi Euroviisuissa – kohuttu tyttösuudelma kruunasi esityksen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset jännittävät parhaillaan televisioiden äärellä suoraa euroviisulähetystä, jossa esiintyi hetki sitten Suomen edustaja Krista Siegfrids. Tänä iltana selviää pääseekö Suomi tänä vuonna mukaan viisufinaaliin.

Suomalaisten delegaatio on aiheuttanut Malmössä runsaasti positiivista kuhinaa, ja Krista on noteerattu laajasti sekä Ruotsin että muiden maiden medioissa. Keskustelun aiheena on ollut erityisesti Marry Me -kappaleen koreografiaan kuuluva kahden naisen välinen suudelma, jolle esimerkiksi Ruotsin johtava iltapäivälehti Aftonbladet on uhrannut runsaasti palstatilaa.

Upea visuaalinen show päättyikin lopulta tähän jo etukäteen kohuttuun suudelmaan, joka ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta. Huhujen mukaan Turkki olisi tehnyt tyttösuudelman takia päätöksen jättää Euroviisut televisioimatta. Todellinen syy voi kuitenkin olla se, että Turkki ei ole mukana kilpailussa.