Macaulay Culkin pääsi irti heroiinista – lähipiirillä nyt uusi pelko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on eksynyt kauas Hollywoodin kultapojan hahmostaan, joka hän oli 1990-luvulla. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa huumeongelmiensa tiimoilta.

Nyt 32-vuotiaan entisen lapsitähden on kerrottu lopettaneen heroiinin käytön. Macaulay Culkin on kuitenkin National Enquirer -lehden mukaan korvannut entisen riippuvuuden toisella päihteellä, sillä tähti on huumeiden lopettamisen jälkeen alkanut tupakoida entistä runsaammin.

Näyttelijän kerrotaan polttavan jopa 60 savuketta päivässä. Lehden mukaan Culkinin hampaat ovat kellastuneet ja hän yksii jatkuvasti ketjupolton seurauksena. Nyt Macaulayn lähipiiri onkin huolissaan siitä, että tupakointi käy hänelle hengenvaaralliseksi.

Macaulay Culkin pidätettiin vuonna 2004, kun hänen hallustaan löytyi marihuanaa ja rauhoittavia lääkkeitä. Hänen yli kahden miljoonan dollarin arvoisen Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on huhuttu olevan tähden yksityinen ”huumeluola”. Näyttelijä seurusteli lähes kymmenen vuoden ajan Hollywood-kaunotar Mila Kunisin kanssa, mutta he erosivat viime vuonna ystävinä.