Mies masturboi bussissa – siemensyöksy naisen hiuksiin

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisotsikoihin päätyy aika ajoin niitä vapaamielisiä veijareita, jotka tyydyttävät itseään julkisilla paikoilla. Nyt Yhdysvalloissa portlandilainen 26-vuotias mies järjesti ihmisille ikimuistoisen bussimatkan.

Jared Weston Walter tunsi sisällään kutkuttavaa kutinaa ja päätti helpottaa oloa masturboimalla täydessä bussissa. Mies ei pelkästään päästellyt kaikessa rauhassa paineitaan, vaan hän myös ejakuloi paikan päällä naismatkustajan hiuksiin.

The Oregonian -lehden mukaan mies on tehnyt saman tempun muutaman viikon sisällä myös kahdelle muulle naiselle. Walteria syytetään seksuaalisesta häirinnästä, ahdistelusta, julkisesta säädyttömyydestä ja julkisen liikenteen häirinnästä.

Walter on aiheuttanut aiemminkin hämminkiä bussimatkustajien keskuudessa. Hänet tunnetaan TriMet-parturina, koska hän leikkasi vuonna 2010 kyseisen bussilinjan matkustajien hiuksia ajon aikana. Hän myös ruiskutti liimaa heidän päihinsä. Mies tuomittiin aiemmasta teosta yli vuodeksi vankilaan ja kahdeksi vuodeksi ehdonalaiseen vapauteen.