Myleene Klassin bikinivartalo käänsi katseet veneretkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen äiti, brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass on tuttu näky viihdelehtien palstoilla. Neitokainen on ollut viime aikoina tuttu näky viihdelehtien sivuilla erityisesti bikinikuviensa merkeissä.

Tällä kertaa Myleene on ikuistettu kuviin lomailemassa lastensa Avan ja Heron kanssa, kun kolmikko osallistui veneretkelle. Äiti oli luonnollisesti sonnustautunut jälleen bikineihin.

35-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.