Nainen imee videolla olutta korvallaan – huijausta vai ei?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Erilaiset ruokiin ja juomiin liittyvät oudot tempaukset ovat suosittuja aiheita Youtube-videoille. Nyt internet-käyttäjien keskuudessa hämmennystä ja keskustelua on herättänyt video, jossa nainen näyttää ”imevän” olutta korvaansa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla Prahassa järjestettäville Tsekkien olutfestivaaleille osallistuva nainen asettaa mehupillin toisen pään korvaansa, ja toisen pään oluttuoppiin. Nainen räpyttää silmiään oudosti, ja olut näyttää hiljalleen häviävän hänen korvaansa. Vieressä ystävät hämmästelevät naisen suoritusta.

Videota ei ole toistaiseksi todistettu aidoksi tai tekaistuksi. Useat internet-käyttäjät ovat ilmaisseet epäilyksensä tapahtuman todenperäisyyttä kohtaan. Mutta vaikka tapaus olisi vain silmänkääntötemppu, on se ainakin hienosti toteutettu.

Daily Mail -lehti konsultoi videota koskien nimettömänä pysyttelevää asiantuntijaa, joka kertoi tapauksen saattavan olla ainakin teknisesti mahdollista, mikäli naisen tärykalvossa on reikä. Hän kuitenkin varoitti ihmisiä kokeilemasta temppua kotona, sillä korvaan joutuva olut saattaa aiheuttaa tulehduksen ja vakavia kuulovaurioita.