Rintojen poistaminen ei riittänyt Angelina Jolielle – tämä operaatio seuraavaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman ykköskaartiin kuuluva kaunotar Angelina Jolie on saanut viime päivinä huomiota leikkauttamalla molemmat rintansa pois suuren syöpäriskin takia. Neitokaisen alkuperäiset maitorauhaset korvattiin silikoneilla.

Rinnat eivät kuitenkaan ole näyttelijättären ainoa huolenaihe. Nyt Angelina Jolie suunnittelee myös leikkauttavansa munasarjansa vähentääkseen syöpäriskiä entisestään. Turbohuulinen elokuvakaunotar aikoo suorittaa seuraavan operaation ennen kuin täyttää 40 vuotta.

Lääkärit suosittelevat munasarjojen poistoa naiselle, joka on ohittanut lastensaamisiän. Leikkauksen jälkeen Jolie ei voi enää saada biologista jälkikasvua, vaikka hänellä on edelleen mahdollisuus kasvattaa lapsikatrastaan adoptoimalla. Neitokaisella on jo kolme biologista lasta elämänkumppanin, Brad Pittin kanssa, uutisoi People-lehti.

Amerikkalainen näyttelijätär Angelina Jolie lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin ja parhaiten palkattuihin naistähtiin. Pitkän uran tehnyt Jolie tunnetaan lumoavan kauneutensa ja muhkeiden huuliensa lisäksi useista menestyselokuvista, kuten Wanted, Salt ja Changeling – vaihdokas. Brad Pittin kanssa kahdeksan vuoden ajan seurustellut Angelina Jolie oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa.