Arianny Celeste muodokkaana miestenlehden bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen UFC, eli Ultimate Fighting Championship, -vapaaotteluorganisaation otteluissa nähdään myös näyttäviä kehätyttöjä. Yksi tunnetummista on Arianny Celeste, joka nähdään myös elokuviin keskittyneen YouTube-kanava Cinefixin edustajana.

Nyt Arianny Celeste on kuvattu näyttävässä ja antavassa asussa Maxim-miestenlehden Hot 100 Party -tapahtumassa Hollywoodissa.

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.