Cara Delevingnella syvä kaula-aukko

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Cannesin elokuvajuhlat ovat parhaillaan käynnissä ja Hollywoodin glamour-loisto on kokoontunut yhteen paikkaan. Punaisella matolla on jo ikuistettu upeita kaunottaria, joista eräs on brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne.

Humoristisista Twitter-poseerauksistaan tunnettu neito nähtiin elokuvafestivaalin avajaisseremoniassa tyylikkyyttä ja glamouria tihkuvassa asukokonaisuudessa. Huulensa dramaattisesti punannut Cara esiintyi mustassa pitsimekossa, jonka syvään uurrettu kaula-aukko keräsi katseet.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.