Julkkikset lukivat vihatwiittejä – Jessica Albakin tyrmistyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sosiaalisessa mediassa käyttäjien on helppo kirjoitella julkisuuden henkilöistä törkeitä kommentteja nimimerkin takaa. Taannoin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa nähtiin osio, jossa julkkikset lukivat ääneen heistä kirjoitettuja ilkeitä Twitter-viestejä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt sama tempaus on tehty uudelleen. Tällä kertaa ”uhreiksi” joutuvat muun muassa näyttelijät Jessica Alba, Kate Mara ja Zach Braff. Eräs twiittaaja myös haukkuu koomikko Russell Brandia karvaiseksi epähauskaksi ääliöksi.

Niin ikään No Doubt -yhtye saa osakseen törkyä, sillä fani toteaa, että miettii musiikkia kuullessaan ainoastaan oksentaisiko ja tappaisiko vasta sitten itsensä. Yksi twiittaajista epäilee rokkari Kid Rockin haisevan väljähtyneilta pieruilta ja tupakalta.