Kristal innostui – haluaa nyt Euroviisuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen mainoshahmo-poptähti Kristal hehkuttaa parhaillaan innostuneensa toden teolla Euroviisuista ja tähtäävänsä Suomen edustajaksi vuoden 2014 Euroviiuihin.

– Olen absolutely serious tästä. Mulla on lahjoja, rahaa ja kaikki tarvittavat taustavoimat, jotka ovat valmiina panostamaan mun uraan, Kristal kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Viime syksynä Rahaa palaa -kappaleellaan julkisuuteen tullut fiktiopoppari on vakuuttunut kehittämästään hittibiisien tekokaavasta. Euroviisuista Kristal kiinnostui kuultuaan Krista Siegfridsin Marry Me -kappaleen. Hän kommentoi kisoja Niko Saarisen taannoista letkautusta mukaillen.

– Euroviisut oli mulle ihan never heard -juttu vielä vähän aikaa sitten. Satuin kuulemaan Kristan Marry Me -biisin ja siinä samalla mulle selvisi mistä on kyse.