Näin pahaa jälkeä voi tehdä ostoskärryillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yleensä pelkästään kaupoissa käytettävät ostoskärryt houkuttelevat lapsenmielisiä ja vekkuleita ihmisiä keksimään pyörillä kulkeville häkkyröille muuta käyttöä. Ostoskärryillä voi matkustaa vaikkapa risteilyaluksen käytävillä tai ajaa rallia kirkonkylän raitilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubeen on julkaistu video, jossa näytetään mallia ostoskärryjen kanssa tapahtuvista kommelluksista. Videolle on koostettu hurjimmat ja hauskimmat kärrykaatumiset. Osa laskee kärryillä mäkeä alas ja toiset tyytyvät rypeämään niillä auton perässä roikkuen.

Uutisoimme taannoin miehestä, joka pidätettiin rattijuopumuksesta ostoskärryillä ajellessaan. Miehen alla ei tosin kulkenut ihan tavalliset, työnnettävän mallin kärryt, vaan etenkin Yhdysvalloissa yleiset moottorisoidut ostoskärryt. Tukevassa humalassa ollut mies kaahaili pitkin kaupan käytäviä, ja joutui lopulta poliisin pidätettäväksi.