Nainen hurahti pahasti Trolli-nukkeihin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin naisesta, joka oli niin addiktoitunut Barbie-nukkeihin, että se oli jo vaarassa tuhota hänen avioliittonsa. Lapsuuden leikkimielisyys on jäänyt päälle myös Michelle Kerrins -nimiselle losangelesilaiselle perheenäidille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

38-vuotias nainen on niin addiktoitunut peikkonukkeihin, että hänellä on yli 3.000 nuken kokoelma. Hänen riippuvuutensa alkoi jo 10-vuotiaana. Nykyään Michelle viettää neljä päivää viikossa kirpputoreja kierrellen ja uusia nukkeja etsien.

Jumppaohjaajalla on oma Trolli-huoneensa, jossa hän voi viettää aikaa nukkekokoelmansa kanssa. Aviomies Dean saa myös osansa addiktiosta, sillä silloin tällöin Michelle pukee päähänsä peikkomaskin ja flirttailee miehelleen. Kumppani ei kuitenkaan suostu koskemaan naiseen, kun tällä on päällään peikkonaamio.

– Ne ovat niin rumia, että ne ovat söpöjä. Pidän elämän oudoista asioista, kertoi Michelle TLC-kanavan My Crazy Obbsession -ohjelman videolla.