Poliisin raju operaatio kuvattiin – hittiräppäri aseistetun iskun kohteena

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähteyden lisäksi musiikkituottajana, näyttelijänä ja liikemiehenä uraa tehnyt Sean Combs tunnetaan myös nimillä Diddy, P. Diddy ja Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy. Talouslehti Forbes nimesi hänet äskettäin jo kolmatta vuotta peräkkäin rikkaimmaksi hiphop-tähdeksi.

Sean Combs on nyt joutunut hurjan välikohtauksen keskelle Los Angelesissa, kun aseistautuneet poliisit pysäyttivät räppäriä ja tämän henkivartijaa kuljettaneen luksusauton. TMZ-verkkosivuston mukaan tapaus sai alkunsa, kun joku oli soittanut hätänumeroon ilmoittaakseen, että Diddyn Maybach-merkkisessä autossa on kyydissä aseistettu mies.

Räppärin auton kerrotaan saaneen peräänsä jopa yhdeksän poliisiautoa. Poliisit pysäyttivät ajoneuvon aseilla uhaten ja käskivät matkustajat makaamaan maahan. Hälytys osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä viranomaiset eivät löytäneet Sean Combsin autosta lainkaan aseita.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt elokuvissa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän nähtiin taannoin Judd Apatow’n elokuvassa Get Him To Greek. P. Diddy on myös kertonut haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.