Safariopas uhitteli kännissä norsulle – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Afrikan kuuluisan Krugerin kansallispuiston vapaalla ollut safariopas päätti kaikissa voimantunnoissaan näyttää maailman suurimmalle maaeläimelle, eli elefantille, niin sanotusti närhen munat. Norsulle pullistellut mies sai kuitenkin tempauksensa johdosta potkut.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

AFP-uutistoimiston mukaan safarioppaan seurassa olleet työkaverit kuvasivat koko episodin internetiin, ja videolla nähdään kuinka hilpeässä hiprakassa oleva ja vapaapäiväänsä oluen voimalla viettävä opas juoksee norsua kohti käsiään levitellen. Lopulta norsun jalan kokoisesta miehestä ärsyyntynyt eläin katsoo parhaimmakseen poistua takavasemmalle. Mies erotettiin heti videon jullkaisemisen jälkeen.

Krugerin kansallispuistossa elää hyvinvoiva afrikannorsupopulaatio, ja ne ovat maalla elävistä nisäkkäistä suurimpia. Laji voi kasvaa peräti kahdeksan metrin pituuteen, yli kolmen metrin korkeuteen ja saavuttaa jopa kuuden tonnin painon. Afrikannorsu luokitellaan Wikipedian mukaan Krugerin populaatiosta huolimatta uhanalaiseksi lajiksi.