Beyonce peruutti keikkansa – raskaushuhut kiihtyvät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce joutui äskettäin raskaushuhujen keskiöön, kun hänestä otetussa keikkakuvassa näkyi vauvakumpua muistuttavaa pyöreyttä vatsan päällä. Poppari myös osti Dublinin keikkansa hälkeen kanaherkkuja lähes tonnilla.

Nyt raskaushuhut ovat saaneet lisää tulta alleen, sillä Beyonce on perunut viime hetkellä Belgian keikkansa lääkäreiden määräyksen takia. Tähti ei esiintynyt Antwerpissa uupumuksen ja nestehukan takia, uutisoi The Sun -lehti.

Monet tahot pitävät keikan perumista merkkinä raskaudesta, sillä tähti on vihjaillut aikaisemmin Blue Ivy -tyttären kaipaavan seuraa. Mikäli raskaus olisi totta, se saattaisi vaarantaa Mrs. Carter maailmankiertueen.

The Daily Star -lehti paljasti hiljattain yksityiskohtia Beyoncen kiertueraiderista, jossa lava- ja kiertuehenkilökuntaa esimerkiksi vaaditaan pukeutumaan 100-prosenttisesta puuvillasta tehtyihin vaatteisiin. Laulajatar vaatii myös saada tarkalleen 21-asteista, emäksistä vettä noin 680 euron arvoisilla titaanipilleillä tarjoiltuna.