Helen Flanagan avautui sairaudestaan: ”Olen niin surullinen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan joutui vastikään erohuhujen keskiöön, ja hän tunnusti käyvänsä vaikeita aikoja läpi futarirakkaansa Scott Sinclairin kanssa. Kaunotar valittiin juuri FHM-lehden listauksessa maailman seksikkäimpien naisten kärkikolmikkoon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt 22-vuotias Helen on avautunut julkisuudessa taistelustaan kaksisuuntaista mielialahäiriötä vastaan. Hän kertoi Twitter-blogissaan faneilleen kokemistaan tiloista, joissa tunteet menevät ylös ja alas jatkuvasti. Blondi kirjoitti olevansa taivaissa siskonsa kihlauksesta. Samanaikaisesti neito kuitenkin myös valitti Daily Mail -sivuston mukaan masennusta ja unettomuutta.

– Olen niin surullinen. Mielialani muuttuvat jälleen täysin hyvin nopeasti, Helen Flanagan kirjoitti Twitterissä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Helen Flanagan on aiemmin myöntänyt, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.