Huikea kosinta toteutettiin Norjassa – tästä saa ottaa mallia

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosinnan voi toteuttaa myös mielikuvituksellisella tavalla, eikä legendaarisesti piilottaa sormusta jälkiruokaan romanttisen illallisen päätteeksi. Olemme uutisoineet hauskoista ja upeista kosinnoista ennenkin, mutta nyt julkisuuteen on noussut todellinen romantiikan täyteinen kosintavideo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Norjalaiset Daniel ja Gerda asuvat pienellä Røvær-saarella, jossa on vain 110 asukasta ja yksi ainoa auto. Daniel tahtoi kosia Gerdaa ikimuistoisella tavalla, eikä hänen mielestään maailmassa ole romanttisempaa paikkaa kuin Italia. Mies muutti norjalaisen kylän italialaiseksi pikkupaikaksi koko yhteisön voimin.

Video on inspiroinut myös erästä italialaista majoitusalan yrittäjää, joka julkisesti kutsuu pariskunnan häämatkalle hänen Sardiniassa sijaitsevaan majataloonsa. Kosinta lienee ainakin tämän pariskunnan elämän ihanimmista hetkistä.