Rihannan housut pettivät – paparazzi kuvasi tilanteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Rihanna on yksi viihdemaailman seuratuimmista tähdistä niin musiikillisten kuin ulkomusiikillisten seikkojen ansiosta. Rihanna tiedetään ahkerana Instagramin päivittäjänä, ja usein hänen kuvissaan nähdään runsaasti paljasta pintaa.

Eilen illalla New Yorkissa nähty Rihanna oli kuitenkin vähällä vilauttaa hieman enemmän kuin oli tarkoitus. Nainen joutui nimittäin kirjaimellisesti pitämään nahkahousujensa vyötäröstä kiinni, jotta hänen takapuolensa ei olisi vahingossa paljastunut kaiken kansan nähtäväksi.

Lievä vilauttelu ei ole Rihannalle mitään uutta, ja poptähti on useasti kohahduttanut nettiin julkaisemilla kuvillaan. Chris Brownista jälleen taukoa ottava laulajatar on käyttänyt sosiaalista mediaa myös sanaisen arkkunsa aarreaittana, ja hän lataa muun muassa Twitterin avulla suorasanaista palautetta räppäripoikaystävälleen.