Twitter-ahdistelija piinaa Disney-kaunotarta – lähettänyt yli 18 000 viestiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale nousi julkisuuteen High School Musical -elokuvien valtaisan menestyksen myötä. Tähti on sittemmin nähty lähinnä komediarooleissa, kuten uudessa Scary Movie 5 -elokuvassa. Nyt hän on joutunut ahdistelijan kohteeksi.

Sairaalloiset ihailijat ovat Hollywood-tähdille valitettavan yleinen huolenaihe, eikä Ashley Tisdale ole poikkeus. TMZ-verkkosivusto kertoo pakkomielteisen fanin lähettäneen näyttelijättärelle jo 18.888 viestiä Twitter-palvelussa, ja nyt miespuoliseksi uskottu vainoaja on näyttäytynyt hänen kotonaan.

Pakkomielteinen ihailija aloitti viestien lähettämisen tähdelle marraskuussa 2012. Henkilö kuvailee omituisissa viesteissä Ashleyn muun muassa omistavan hänen kehonsa ja sielunsa. Viranomaiset alkoivat tutkia tapahtumia taannoisen vierailun seurauksena, ja heillä kerrotaan olevan tapauksessa epäilty.

27-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomen elokuvateattereissa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.