Autovaras kaasutteli väärään paikkaan – jäi rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ammattivarkaat vievät auton joskus naurettavan lyhyessä ajassa, ja niin sanotun puhalluksen uhriksi joutuneet saavat harvoin kulkupeliään takaisin. Erään naisen yllätys olikin melkoinen, kun hän näki oman autonsa työpaikallaan ravintolan drive-in -kaistalla.

McDonald’sin työntekijä Virginia Maiden heräsi alkuviikosta suureen mielipahaan huomatessaan hänen vuoden 1995 Toyota 4-Runnerin joutuneen yön aikana pitkäkyntisen matkaan. Nainen kuitenkin pääsi työpaikalleen, eli hampurilaisravintolan ajokaistan luukulle. Eipä aikaakaan, kun paikalle ajeli tuttu auto.

Daily Mailin mukaan nainen ei ollut uskoa silmiään, sillä ajokaistaa pitkin kurvaili hänen oma autonsa. Varas tilasi luukulta jäätelöä, mutta nokkela nainen valehteli jäätelökoneen olevan rikki, ohjasi varkaan seuraavalle luukulle ja meni soittamaan poliisit paikalle. Rikollinen saatiin kiinni ja joutui jatkamaan matkaansa poliisin kyydissä.