Huippumallin alusvaatekuvat brassimuotojen ylistys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar Cintia Dicker kokeili taannoin Zumba-jumppaa ja julkaisi treenisessiostaan hikisen kuvasarjan verkossa. Hänet nähtiin otoksissa minitopissa, joka toi esille kaunottaren litteän vatsanseudun.

Nyt Cintia hurmaa Hope-alusvaatemerkin kuvissa, joissa hänet nähdään alusasukokonaisuuksissa ja seksikkäissä oloasuissa. Hän vaikuttaa näyttävän upealta, oli hänen yllään miltei mikä tahansa vaateparsi. Kuumimpiin otoksiin kuulunevat kuitenkin brassimuodot pitsialusasuissa.

26-vuotias saksalaisiakin sukujuuria omaava brassikaunotar Cintia Dicker on esiintynyt lukuisissa mainoskampanjoissa. Hänet on nähty esimerkiksi Ann Taylor, Macy’s ja L’Oréal – brändien mainoskasvona. Mallikaunotar on poseerannut lisäksi Marie Claire, Teen Vogue ja Sports Illustrated -lehtien kuvissa.